Şehit Adem Sezgin Anaokulu

Vizyon: Öğrenciye; Bireysel gelişme odaklı olarak eğitim sürecine, ailelerin bilinçli ve sürekli katılımını sağlayarak, birey gelişiminin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif olanaklarla desteklendiği bir ortamda, tüm öğrencilerimizi bağımsız yaşam becerileriyle donatarak yarınların üretken ve mutlu bireyleri olmalarına katkı sağlamaktır. Hayallerimiz doğrultusunda sevgi, sabır ve sadakatle hizmet vermek amacındayız.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, insan haklarına ve çevresine saygılı, hoşgörülü bireyler yetiştirmek ve bu süreçte tüm öğrencilerimizin özgüven ve temel yaşam becerileri ile dili etkili kullanabilme becerilerini geliştirerek sonraki eğitim kurumlarına hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Grup:08.00 - 13.00 Öğlenci Grup : 13.00 - 18.00
Isınma: Doğal Gaz Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okul servisimiz vardır.
Sportif Etkinlikler: - Müzikle yaratıcı dans - Okulöncesi yoga çalışmaları - Sabah jimnastikleri
Bilimsel Etkinlikler: - Fen ve Doğa Etkinlikleri
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: 150-200

WEB - https://sehitademsezginanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Emek Mah. Bosna Cad. 30. Sok. No14 Çayırova/KOCAELİ

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Şehir merkezi

Adres - Emek Mah. Bosna Cad. 30. Sok. No14 Çayırova/KOCAELİ

Ulaşım Gebze den kalkan 551 ve Çayırovadan kalkan 563 yolcu otobüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmit il merkezine :45 km Çayırova ilçe merkezine : 3 km